Ridkonst Festival här och där...

Hej! Rebecca bloggar.

Till helgen är det dags för årliga ARena, en hästfest för classisk dressyr på Sparreholm slott och hästcenter. Det är alltid lika mysigt att åka dit och träffa alla fina vänner. Christofer kommer också ta med sig Ikaros denna gång. De ska visa en demo om skolgångarter och avspänd ridning uppsuttet. Det är en otroligt mysigt med alla hästar i den fina slottsmiljön. Jag rekommenderar absolut ett besök om du är i krokarna, flen, strängnäs, gnesta.

Och vet ni vad!!! Nästa år är det VI det vill säga HorseVision som står arrangör för detta stora event, här hos oss i Hellekis. Sparreholm kommer fokusera helt på iberisk ridkonst, som garoscha, Working Equitation och Barockridning. Vilket känns jätte spännande och kul!
Men de släpper inriktningen på AkademiskRidkonst. Så nästa år 29 juni-1juli kommer vi att arrangera ett event helt inriktat på AR. Inbjudna instruktörer är de fyra som gjort mästarprov. Dvs Christofer, Marius Schneider, Sabine Oettel och Bent Branderup. Även sveriges etablerade AR tränare kommer att finnas på plats och hålla föredrag. Du kan bla träffa Hanna Engström, Monica Müller, Katrin Wallberg, Maria Norberg, Anna Lindh och Stine Larssen. Vi kommer också ha ett stort utställar område och show inslag. Vi räknar med 300-400 besökare. Du kommer väll du med! Reservera datumet i kalendern redan nu.

Kram kram/ R

-

-