Norge kurs mellan dalgångar och brandmän

Hej!
Rebecca bloggar

Denna vecka befinner jag mig i Norge, där jag undervisar en Frihetsdressyr steg 1 intensiv. Det är väldigt skoj! Deltagarna är nyfikna och intresserade, det blir stora framsteg var dag. Hästraserna är som vanligt en härlig mix av Islandshäst, döle, pre, welshcob, appaloosa/morgan, hbl och sport ponie.

Det är väldigt vacker natur här. Ridbanan ligger med utsikt över fält och grantäckta berg. När jag kör mellan hotellet i Sarpsborg och kursplatsen i skiptvet, passerar jag fina dalgångar med vatten mellan granar och berg.

Ikväll (för bara en liten stund sedan, i skrivande stund) gick brandlarmet här på hotellet. Jag misstänkte falsklarm men eftersom jag bor på femte våning, valde jag att ta trapporna ned till receptionen. När jag först lämnade rummet fick jag bekräftat av andra gäster att det var falsklarm. Men tänkte att jag lika gärna kunde springa ner till restaurangen, för äta behövde jag ändå. När jag springer trapporna ned, möter jag brandmänn och rökdykare påväg upp. ( detta bara 2min efter att larmet startade, imponerad hur snabbt de var på plats). Och trapp uppgången luktade stark rök.... nu kände jag mig nästan rädd en sekund, innan jag insåg att lukten kom från alla brandmännens kläder och att det faktiskt var falsklarm. Skönt!
Jaja lite spänning i tillvaron är också nyttigt.

Kram kram!/ R

-

-