-

Stinelo bloggar:

Ja får säga som Rebecca- härligt att det äntligen är lite friskare höstkänsla i luften! =)

Den här veckan har mina ponnysar varit superduktiga! Jag ska försöka fortsätta att träna vidare på detta- men jag och Yme har verkligen jättesvårt för att stanna- haha - inte att stå still alltså för det är något vi är väldigt duktiga på hihi... men att stanna just exakt när jag har tänkt det och utan att jag måste använda fler hjälper än sitsen! Antigen så tappar han bort sig, eller så gör jag det ;)
Flyger börjar få lite mer energi nu i och med att det är liiite svalare ute =) men vi tränar också på halt!
Och Gullan är bara jätterolig för han känns så fräsch i sina muskler nu, det känns som om han vill röra på sig =) så bara därför tränar vi också på förhållningarna!

Haha som ni förstår är detta ett problem som ligger hos mig ;) men jag börjar inse nu efter David-kursen, då han är min tränare nr fyra nu sista tre månaderna som poängterat att det är stanna och backa som jag behöver träna på ;), att jag kanske faktiskt får försöka träna på att just stanna!
Vi får se hur det går- men jag ska göra mitt bästa =D

Ett annat hösttecken här hos oss är att det börjar trilla ner äpplen från träden borta vid gårdens cafe, så nu får vi hålla koll på Filip så han inte bara har äpplen på sin meny;)
Tack Johanna Akke för bilderna från kursen=)
Kramar ✨

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-