Vilken vecka!! I händelsernas centrum

Hej! Rebecca bloggar!

Då var det helg igen, efter en mycket händelserik vecka...

Förra helgen var Jonna o Sparv i stockholm på Audition för Talang 2018 som sänds i TV4 i vår. Det var en stressig, kul, spännande och rolig helg. Att delta på inspelningar för tv,reklam eller foto är egentligen inget nytt för oss. Men det som skilde sig markant var att det var vi som tog oss till TV studion och inte film folket som kom till vår miljö. Nu är vi en stor erfarenhet rikare, och mäkta stolta över Jonna o Sparv som vågade sig på detta äventyr.

Måndag morgon, hade vi glädjen att få möta fem härliga Veckoelever som förväntasfullt såg fram emot sina lektioner. Måndag innehöll också en fotosession för en Möbeldesigner från Stockholm. Som önskade hästar i bakgrunden för sin produktkatalog med hästinspirerade möbler. Bilderna togs i stenbrottet. Det var Sparv och Bubblan som fick ställa upp som ”Vildhästar”. Tur att de valde de hungrigaste ponierna, eftersom vi skulle släppa dem lösa i stenbrottet.

Under veckan har också Christofers nya lilla stjärnskott, Råbäcks Flurie, besiktigast inne på Husaby hästklinik. Allt gick galant och Christofer beslutade sig för att full följa köpet. Jätte skoj! Flurie är en SWB e.Skovens Rafael, Ue. Florestan 1.

I tisdags hade vi BYS (Biologiska Yrkes skolan, Blivande Hästföretagare) med Åse Ericsson i täten för ett studiebesök här hos oss. Det var väldigt kul att träffa alla studenterna och svara på deras intresserade frågor. Besöket avslutades med att Bubblan o Sparv fick visa sina färdigheter tillsammans med mig och Jonna.

nu ska vi ta helg!
Hoppas att Du får en kanon mysig helg med dina nära och kära.

*****/ R

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-