Ponnypyssel

Therese bloggar:

Nu är det verkligen höst på riktigt och jag skurar stallet för fulla muggar. Det är väl egentligen ett jobb jag hellre gjort i juni, men eftersom det också bor massa svalor i vårt stall över sommaren så är det inte riktigt någon idé förrän dom flyttat ut för säsongen. När man skurar och målar får jag alltid nya infall på förändringar jag vill göra, ungefär massor. ; ) Vi får se vad som blir gjort.

Alla ponnyhästarna mår bra. Billy och Ice har verkligen fått en stadig vinterpäls redan, tät och fin, som till och med matchar Heljets. Snart tror jag också det är dags för veterinärkoll för mina pensionärer Krabat och Sunny. Med farbröderna gäller det alltid att hålla koll på tänder och så att de inte börjar känna sig för stela. Dom är i fint hull båda två, vilket glädjer mig varje dag.

För min egen del så har jag tre kurser kvar i år, Danmark, Lofoten och så blir det final i Uppsala den 26 november. Hösten är oftast lite lugnare för mig och jag brukar ha tid att läsa och förkovra mig inom det som intresserar mig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-