GOD JUL

Stinelo bloggar:

Oj oj nu har vi precis kommit hem från julbord hos bästaste Mia (kundtjänst) på Forshems gästgivargård =) Det var supermysigt och jättegott!

Å denna veckan har det varit så märkligt- vi har ju jullov så inga elever denna veckan och inte nästa heller - tror aldrig att vi har haft två veckor i rad utan elever innan- då så lite tomt är det! Men hoppas att alla ni hemma har riktigt mysig julstämning och att ni hinner gå ut till era ponnysar pyssla lite med dom också nu mitt i julstressen=) Jag har haft mycket borsttid denna veckan, jättehärligt att kunna stå o borsta länge=)
Allla mina hästar har varit duktiga när vi tränat! Just nu känns det som att vi mest tränar på att jag inte ska göra "det som känns enklast" -vilket är lika med: lite medvetet fel hihi, så att jag kan berömma det som vi redan känner oss säkra på ;) ibland måste man kanske försöka höja nivån lite också humm... kanske ett bra mål för mig och ponnysarna till nästa år? Ska klura på det i en vecka innan det är dags för 2018=)

✨Vill bara önska er alla en riktigt god jul!✨många kramar Stinelo

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-