Gott nytt år!

Hej! Rebecca bloggar.

Då är nya året här och som regel brukar årets första inlägg handla om kommande löften och sammanfattning av året. Så varför från gå ett vinnande concept ;-)

Det här med nyårs löften... Har du något löfte för året?

I år, tänkte jag som så. Att löftet till mig själv får bli att ”sänka garden”, minska kraven på mig själv. Jag är ju en sådan där person som är väldigt självkritisk. Tycker att jag inte presterar bra nog, inte är tillräckligt effektiv, borde hinna mer. Bara jag höjer stress nivån i kroppen så blir jag snabbare...

Nu vill jag poängtera att livet och jobbet runt omkring mig inte alls kräver detta. Utan det är jag, min egna person som fungerar på detta vis. Och vilket under senaste tio åren, resulterat i hjärtklappning, hjärtflimmer osv... helt självförvållat.

Så 2018, blir året då jag ska ta mig de där extra fem minuterna till allt jag gör. Koppla bort min höga stress och ta vara på tiden. Njuta av varje stund lite mer. Och ska inte skapa ett enda tillfälle för hjärtat att plötsligt börja rusa eller flimra. Jag är färdig med det.

Ett år äldre och lite klokare hoppas jag ;-)

Sammanfattningen då. År 2017 har vart ett kul år! Jag har haft många vecko kurser och uppvisningar på borta plan. Vilket har varit väldigt roligt! Mina unghästar har nästan blivit vuxna och utvecklats väldigt fin. Mina uppsatta mål har jag nått.

Och nu ser jag med spänning och glädje fram emot vad 2018 ska ge. Jag (som inte längre stressar hihi) kommer att släppa två böcker, en roman och en fakta bok. Hästarna är bokade på flera uppvisningar. Vi arrangerar europas största Akademiskafestival (Fair to the horse), vår årliga HorseVisionfestival kommer också att gå av stapeln. Jag ska debutera Sheridan i en WE tävling och vi ska delta på kurs för Bent. Många roliga saker att se fram emot.

God fortsättning på nya året!
Må det ge dig många fina, glada minnen!

*****/ R

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-