Ett år äldre

Therese bloggar:

God fortsättning önskar jag er alla och hoppas att ni haft precis det jul- och nyårsfirande som ni ville ha! Det hade jag, vilket innebar att på något sätt så blev ändå huset städat till julafton, granen klädd och klapparna inslagna. Sen kunde jag och familjen bara mysa, äta och umgås med våra djur över båda helgerna. Så skönt!

Mina hästar verkar för tillfället må riktigt bra. Farbröderna Krabat och Sunny har nu blivit 30 respektive 25 år. Aldrig kunde väl jag tro att jag skulle ha flera hästar i så hög ålder. Men det är fantastiskt roligt och visst har dom sina krämpor, men än så länge går det att hantera och de verkar båda njuta av sitt pensionärsliv. Ice börjar bli stor nu och han är en fröjd att umgås med. Han är ju en spännande blanding av ponnybus med lite oförutsägbar nerv. Nåja, jag börjar förstå mig på den där nerven bättre och jag har goda förhoppningar att han inte ska behöva utveckla den sidan vidare. Heljet, min fenomenala shetlandsponny, fyller hela 19 år i år. Jag glömmer lätt bort att han börjar ju egentligen bli gammal han med, i jämförelse med de andra två är ju han bara medelålders. Han har definitivt blivit mildare med åren, en riktig mysgubbe. Och så Billy, min Billy. Billy är ett universum, oändlig. Jag tror jag skulle kunna skriva varje blogginlägg bara om honom. Men för nu nöjer jag mig med att han har nog aldrig mått bättre och hans utveckling de senaste halvåret har varit spännande att följa.

Jag skulle vilja avsluta det här inlägget med att tacka alla er som har förgyllt mitt 2017. Alla mina bästaste kollegor här på Horse Vision, alla ni arrangörer som alltid välkomnar mig med öppna armar och ser till att jag aldrig är hungrig, och såklart alla ni elever som jag träffar både här och där, ni entusiastiska och duktiga hästmänniskor som inspirerar mig att lära mig mer om dessa fantastiska hästar.

Stort tack och väl mött 2018!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-