Vilken vecka...

Oj vilken vecka vi haft...Rebecca bloggar.

Jo denna vecka har känts ungefär som att åka bergodalbana med höga toppar men också djupa dalar.

Först en dal...den ena eleven som är påväg till oss. Hennes häst får kolik under resan, och får köras direkt till skara djursjukhus för buköppning. Den kom aldrig till stallet här.

Och uppåt... hästen klarade buk operationen bra och är på återhämtning.

Vidare uppåt...Lobelia kommer och gör illustrationerna till min nya bok. Och det blir så jätte bra!

Och en dal... Otto som gått med patellahakning en vecka, får plötsligt mugg, utvecklad till rasp och lymfangit på bara tre dagar. Han behandlas med pencillin och boxvila (tyvärr för patellan). Allt på samma ben. Stackars liten krake!

Och en hög topp.....Hippson magasin kontaktar oss. Vi har vunnit priset för bästa hästprodukt 2017. Det är vårt ergonomiska träns, VD Revolution med sin halva nosgrimma och ganashrem plockat hem denna fina vinst. Som belönas med en fin tavla och ett reportage i hippsons nät upplaga.

Så en dal..... en häst i stallet har bitit på något olämpligt och förstört en tand. Han spottar hö tussar och vill inte heller dricka. Kolik känning och oro. Det blir veckans tredje vetrinär besök.
(Ja ungefär så många vetrinär besök som vi brukar ha under ett helt år, har vi alltså lyckats samla på oss under en vecka!?)

Och en topp... Jag har fått en hel hög med fina bilder av Zandra från vår senaste fotografering. Så roligt att se. Zandra är så duktig att lägga rätt ljus på bilderna och fota i rätt ögonblick.

Nu väntar jag på att denna berg och dalbana sakta ska plana ut. Men om den är till ända det får morgondagen utvisa. Men en sak är säker, en berg och dal bana planar alltid ut, den slutar aldrig i en dal. Så jag är förväntansfull på vad morgondagen ska ge.

Kram kram!/ R

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-